domingo, 23 de agosto de 2009

LA COS NOS ENVIA UN COMUNICADO DE APOYO A NUESTRO COMPAÑERO LOIS INAZIO. GRACIES PER TOT!


Los compañeros y compañeras de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) nos envian un comunicado de apoyo con motivo del encarcelamiento de nuestro compañero Lois Inazio. Moltes Gracies per tot!.  Os damos traslado del mismo:
Benvolguts companys i companyes del SOA-STA. 

Des de la COS us volem fer arribar tota la nostra solidaritat i suport en uns moments tan durs com aquests. Així mateix, volem que feu arribar així mateix, la nostra fraternal salutació i solidaritat al company Lois, als seus companys, família i amics. 

A la COS som ben coneixedors de la repressió de l'estat, de les seves forces d'ocupació legals i "il·legals" (el feixisme organitzat), ja que durant el curs passat, 3 companys de la COS han patit detencions (la darrera la mateixa setmana passada), dues agressions feixistes, i una vaga de fam que gairebé acaba molt malament, per la manca de resposta de les institucions implicades. 
Per això, no podem fer res més que sentir-nos molt propers a vosaltres, en uns moments en els quals necessitareu molt de suport i solidaritat... però cal que tingueu el convenciment i l'orgull que si ha passat una cosa com eixa, és perque la gent que representa al SOA-STA està fent alguna cosa bé (és a dir, li molesta a l'estat i sistema opressor), i malgrat la duresa de la situació, fets com aquest només us pot que reafirmar en el vostre compromís i lluita pel Poble Treballador Aragonès (independentment del seu origen) 

Amb tot, des de la COS ens comprometem a donar-li difusió sobre aquesta situació al nostre país i a nivell internacional, i restem a la vostra disposició, com sempre, per qualsevol cosa que poguéssiu necessitar de nosaltres. 

Rebeu la nostra més gran abraçada solidària, de classe, nacional i internacionalista. 

Que la repressió no ens talli les ales!! 

Àrea de Relacions Internacionals 

Coordinadora Obrera Sindical - COS 
sindicat per l'alliberament de gènere, de classe i nacional dels Països Catalans


No hay comentarios: